Ruilen & Retourneren

Kort samengevat:

  • Je hebt na ontvangst van je pakket 14 dagen de tijd om je bestelling te annuleren.
  • Zorg dat je de artikelen met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking terug stuurt.
  • Voeg de ingevulde retour bon toe aan je retour pakket. (Geen retourbon? Downloaden hem dan hier)
  • Na ontvangst van je retour word het geld binnen 14 dagen terug gestort.

Je kunt het terug sturen naar:

OVI Bodywear
Postbus 172
5400 AD Uden
The Netherlands

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. Het retour sturen naar ons is voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan OVI Bodywear geretourneerd moeten worden. Je dient zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking zoals je dat in een winkel ook zou doen. Indien je meer doet met het artikel dan alleen beoordelen om te kijken of het je het wilt houden en hierdoor schade ontstaat, ben je verantwoordelijk voor de waardevermindering. Artikelen mogen gepast worden om te kijken of het past. Je mag het product niet meer retourneren of ruilen wanneer het gedragen is en/of de kaartjes eraf zijn gehaald.

Om gebruik te maken van dit recht kun je het retour formulier invullen die bij je bestelling is bijgesloten. Zodra je retour pakket met het artikel is ontvangen en gecontroleerd, zullen we het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is. Terug gestuurde producten die niet aan de gestelde voorwaarden voldoen zullen wij verrekenen.

Uitzondering verzegelde producten

Vanwege hygiënische redenen zijn bepaalde producten (zoals panty’s en plak beha’s) uitgesloten om terug te sturen zodra de verzegeling verbroken is. Je herkent deze producten aan de sticker op de verpakking. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. Het retour sturen naar ons is voor eigen rekening.

Klachten

Heb je een klacht? Dan raden we je aan om deze eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar babs@www.ovibodywear.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

Ga terug naar de klantenservice pagina